Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Oferte speciale

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

Furnizori

Termeni si conditii


Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, produse, logouri, orice fel de informatii, reclame, etc si consituie "continutul" site-ului www.psi360.ro care  este proprietatea Companiei S.C. Industrial Cruman S.R.L. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie ACCEPTAREA condiţiilor urmatoare şi vă obligă la respectarea acestora.

1. Definitii:
1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: pagini web apartinand S.C. Industrial Cruman S.R.L.  care se afla la adresa www.psi360.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre INDUSTRIAL CRUMAN.

INDUSTRIAL CRUMAN: societatea S.C. Industrial Cruman S.R.L. cu sediul in Str. Carpenului 32A, 100430, Ploiesti, România inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/2797/1992 si avand C.I.F.: RO1366299.

UTILIZATOR: persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

CONTINUT: totalitatea informatiilor, text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun SITE-ul.

UTILIZARE ABUZIVA: folosirea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Companiei INDUSTRIAL CRUMAN.

2. Continutul Site-ului:
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre INDUSTRIAL CRUMAN, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Industrial Cruman ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit.

2.3. INDUSTRIAL CRUMAN este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale INDUSTRIAL CRUMAN prevazute de legislatia in vigoare.

3. Limitarea raspunderii S.C. Industrial Cruman S.R.L.:
3.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.

INDUSTRIAL CRUMAN nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. 

3.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar INDUSTRIAL CRUMAN nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

3.3. Preturile produselor de pe SITE sunt orientative si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.


3.4. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

3.5. INDUSTRIAL CRUMAN isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

3.6. Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre UTILIZATOR.

3.7. INDUSTRIAL CRUMAN nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.

3.8. INDUSTRIAL CRUMAN nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul www.psi360.ro. Astfel, sectiunea RECENZII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii INDUSTRIAL CRUMAN care le utilizeaza ca  ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

 

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul www.psi360.ro:

  • Opiniile se posteaza pe site in maxim 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;
  • Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe comenzi@psi360.ro
  • Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;
  • In exprimarea opiniilor va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv, etc);
  • Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;
  • Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact. Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, email, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;
  • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;
  • Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact
  • Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);
  • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete;